Gastronoom of fervent fietser? Bekijk onze arrangementen.

3-daagse fietsarrangement

 

De Poldertuin

Knokke-Zoute, ontstaan uit verschillende polderdorpen en een vissersdorp, ontwikkelde zich sedert het begin van deze eeuw tot één van de meest veelzijdige badsteden van de Belgische kust. 12 kilometer zandstrand staan borg voor onbegrensd strandplezier.

Meer dan 250 restaurants, van eenvoudige bistro's tot haute cuisine, verwennen de inwendige mens. U kunt tevens het avond- en nachtleven verkennen in het exclusieve Casino van Knokke met zijn verschillende night-clubs en speelzaal.

Tijdens deze driedaagse ontdekt U niet alleen onze prachtige Noordzeetuin maar ook de ongerepte natuur van het Vlaamse Polderland via de Riante Polderroute en de Zwinroute.

 

De aangeboden routes

De Riante Polderroute (44 km):

Deze uitgestippelde en bewegwijzerde fietsroute verkent de zeepolders ten noordoosten van Brugge. Dit gebied tussen Knokke-Heist en Damme vormt één van de meest gaaf gebleven polderlandschappen van Vlaanderen. Dit vlakke landschap is ideaal voor de gelegenheidsfietser.

De Zwinroute (39 km):

Kent U het sprookjesdier de eenhoorn? U zult er verschillende tegenkomen. Deze tocht voert langs de duinen, de unieke botanische Zwarte Polder, vogelbroedplaatsen en het natuurgebied het Zwin. Vergeet zeker Uw verrekijker niet!!!

 

Inhoud van het arrangement

- 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer.
- Ontbijtbuffet in hotel Figaro
- 2 routebeschrijvingen, \"De Riante Polderroute\" en \"De Zwinroute\".
- 2 stevige lunchpakketten voor onderweg.
- Gratis WIFI.

 

Geldigheidsduur

Van 01 September tot 30 juni, behalve tijdens schoolvakanties en feestweekends

 

Prijzen

(prijs per persoon voor 2 nachten op basis van kamer met ontbijt, incl 2 lunchpaketten)
- Eenpersoonskamer : € 220
- Tweepersoonskamer : € 145
- Driepersoonskamer : € 125